Foto:

Lengel kijkt terug op een zeer geslaagde kermis

Op de tonen van toporkest Free Line, Keep Movin en de DJ Henk Pouwels werd gezellig gedanst in de grote schutterstent bij de dorpsaccommodatie 't Bosman Huus in Lengel. Dat betekent dat de kermis in Lengel, traditiegetrouw de laatste kermis van de Achterhoek, weer één groot succes was.

LENGEL - Op zaterdagavond was een Après-Ski Party opgezet met medewerking van diverse artiesten. Met vierhonderd gasten de schutterstent was tot de laatste plaats bezet, was het een prachtige avond. Op zondag met medewerking van drie schutterijen uit Ulft, Silvolde en Lengel was de schutterstent overvol. Het Koningschieten en het Damesschieten kon zonovergoten plaatsvinden. Op dinsdagmorgen was voor iedereen Fladderschieten. Er waren veel bezoekers afgekomen op het schieten. De leden van de Seniorenvereniging Onder Ons hebben ook een koning geschoten. Zij werden door schutterij en drumfanfare tijdens het vendelzwaaien naar binnen gehaald.

Oergezellig

Al met al spreekt het bestuur van een zeer geslaagde en oergezellige laatste kermis van de Achterhoek, die ook volgend jaar weer door Schuttersvereniging St. Antonius zal worden gehouden.

Koningschieten

Op maandagmorgen volgde het Koningschieten: Koning werd voor de eerste maal een dame Kim Joling die met haar echtgenoot het nieuwe Kermiskoningspaar zijn. De rest van het schieten verliep als volgt: Hals - Ruud Tousain, Linkervleugel - Jordy Tousain, Rechtervleugel - Mark Römer, Staart         Maykel Arts.

Vogelschieten

Vogelschieten voor de dames: Eerste Prijs: Vanessa Lenting, Hals - Leny Seegers, Linkervleugel - Leny Seegers, Rechtervleugel - Mandy Arendsen, Staart - Thea Nieuwenhuis.

Fladderschieten

Fladderkoning Bram Peters, tweede prijs Richard Gunsing, derde prijs Wouter Giesen, vierde prijs Nik Lambooij en vijfde prijs Lars Giesen.

st-antonius-lengel.nl

Meer berichten