Riny Weetink en Karolien Hupkes tonen trots het eerste exemplaar van de kalender (foto: Robin Sommers)
Riny Weetink en Karolien Hupkes tonen trots het eerste exemplaar van de kalender (foto: Robin Sommers) (Foto: Robin Sommers)

Verjaardagskalender Bergh in het Zadel

van de redactie

Zeventien renners uit de kleren

Karolien Hupkes en Riny Weetink hebben het initiatief genomen voor een verjaardagskalender voor Bergh in het Zadel. Vijftien deelnemers aan de monstertocht van volgend jaar van Bergh naar Leipzig en terug en de Barghse Jonges hebben geposeerd voor de camera van fotografe Dies Goorman.

BEEK - Het resultaat is een prachtige verjaardagskalender. De renners zijn met ontbloot bovenlijf gefotografeerd in hun eigen werkomgeving. Het idee was een mannenkalender te maken en dat is meer dan geslaagd. De motivatie van de fietsers om mee te doen is in eigen bewoordingen op de achterkant van hun foto geplaatst.

Gefotografeerde renners

De gefotografeerde renners die op de kalender te zien zijn, zijn: Vincent Roording, werktuigbouwkundige, Frank Arendsen, ondernemer, Gerard Holleman, varkenshouder, Tonny Heijink, operationeel manager, Wilco Thomassen, hovenier, Sjors Radstake, ondernemer, Frank en Thijs Verhagen ondernemer en student, Michel en Ids Elshof, laboratoriumsoftwaresales en student, Vincent Booltink, ondernemer, Tomás Garrido, bouwkundig tekenaar, Ronald Vierwind, bedrijfsleider bouwonderneming, Frank Siemerink, accountmanager, Paul Berntsen, bakker, Bert Willems, accountmanager en Harry Derksen, ondernemer.

Eerste exemplaar

Het eerste exemplaar van de kalender werd maandag 5 november tijdens een vergadering van de commissies van Bergh in het Zadel bij 't Heuveltje in Beek, door Karolien en Riny overhandigd aan Theo Mijnen, voorzitter van Bergh in het Zadel. De opbrengst van de kalender, die € 10,00 kost, komt geheel ten goede aan Bergh in het Zadel. De productiekosten van het project zijn volledig opgebracht door sponsoren, die op de achterkant van de kalender staan vermeld.

berghinhetzadel.nl

Meer berichten