Deze zwarte pieten komen op  zondag18 november om 15.00 uur naar in Meulenvelden in Didam! Kom jij ook? (foto: Karin van der Velden)
Deze zwarte pieten komen op zondag18 november om 15.00 uur naar in Meulenvelden in Didam! Kom jij ook? (foto: Karin van der Velden) (Foto: Karin van der Velden)

Sinterklaas en zijn pieten komen weer naar Didam

DIDAM - In Meulenvelden wordt het op zondag 18 november een echt kinderfeest als Sinterklaas in Didam aankomt. Met een heel gevolg zwarte pieten, die er natuurlijk weer een enorm grote puinhoop van maken. Sinterklaas heeft ze een opdracht gegeven en die hebben ze helemaal verkeerd begrepen. Gelukkig komt het uiteindelijk helemaal goed! Drumfanfare St. Martinus Greffelkamp zorgt voor live muziek. Dirigent Harald Franken schreef speciaal voor deze middag Rockin Steamboat, een arrangement met allemaal leuke sinterklaasliedjes. Dit is een belangrijk bericht voor alle Didamse kinderen: je mag het niet verder vertellen, maar de zwarte pieten willen graag samen met jullie een dansje voor de sint doen. In een filmpje op de Facebookpagina Gastvrij Didam zie je hoe het dansje gaat. De intocht van Sinterklaas wordt gehouden door Stichting Ondernemersfonds Gastvrij Didam, waar alle winkeliers in het centrum van Didam bij zijn aangesloten. Sinterklaas ziet alle kinderen uit Didam en omgeving graag op 18 november in Meulenvelden. De zaal van Meulenvelden gaat open om 14.30 uur en de grote zwarte pietenshow begint om 15.00 uur. Na afloop van de show kunnen alle kinderen met Sinterklaas of zwarte piet op de foto tijdens de Meet & Greet met de sint en zijn pieten.

Meer berichten