Kerstbingo bij Hengelsportvereniging De Zeelt

Op zaterdag 8 december houdt Hengelsportvereniging De Zeelt de jaarlijkse Kerstbingo voor leden, donateurs en introducés. Iedereen is van harte welkom.

braamt - Tijdens de jaarlijkse Kerstbingo worden er acht rondes bingo gespeeld. De bingokaarten zijn gratis. Er zijn met de Kerstbingo heerlijke prijzen te winnen, zoals rollades, vleesschalen, et cetera.

Boodschappenpakket

Tijdens de Kerstbingo is er een verloting met mooie prijzen: behalve heerlijke rollades en vleesschalen kun je ook diverse boodschappenpakketten winnen. Ook worden op deze avond de prijzen van de club- en herfstviswedstrijden uitgereikt. Natuurlijk wordt de Algemeen Kampioen 2018 in het zonnetje gezet.

VISpas

Voor leden van Hengelsportvereniging De Zeelt, die nog niet in het bezit zijn van de VISpas voor het komende jaar, is op deze avond de nieuwe VISpas 2019 verkrijgbaar. Het bestuur van Hengelsportvereniging De Zeelt nodigt je uit om aanstaande zaterdag deze gezellige bingoavond bij te wonen. Evenals vorig jaar vindt de Kerstbingo plaats in de sfeervolle theaterzaal van Het Land van Jan Klaassen in Braamt. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Toegang onder 15 jaar alleen onder begeleiding.

dezeelt.mijnhengelsportvereniging.nl

Meer berichten