C.V. De Vrolijke Slörpers zet emancipatie door!

Prinses Crista de 1e met haar adjudanten
Prinses Crista de 1e met haar adjudanten (Foto: Rosalien van Dulmen)

DIDAM - Nadat in 2009 de eerste dames lid werden van R.K. Schutterij “De Heegh”, waar C.V. ”De Vrolijke Slörpers” een onderdeel van is, zetten ze de emancipatie door! Dit jaar is niet alleen de President en 3 leden van de raad van 11 van het vrouwelijke geslacht, maar is het de eer aan Crista Wenting om de eerste vrouwelijke Prins carnaval te worden. Zij is de eerste Prinses in het 45 jarig bestaan van “De vrolijke Slörpers”. Met haar leus: “Het is een feit, de Prins is een meid!”, zal ze, samen met haar Adjudanten Joey Wenting en Marga van Vuren, “De Vrolijke Slörpers” voor gaan in hun overvolle programma.

Ook heeft Crista de eer dat voor haar een speciale Buutemars is gecomponeerd, iets wat een traditie zal worden bij “De Vrolijke Slörpers”.

“Ook zijn we bezig om een samenwerkings verband te sluiten met diverse verenigingen uit andere gemeenten, en over een weer elkaar te bezoeken en onder steunen!” Aldus voorzitter en President Ans ter Voert.

Indien u het leuk lijkt om een carnavals avond van “De Vrolijke Slörpers” te bezoeken en/ of Lid te worden bent u van harte welkom op zaterdag 2 maart a.s. vanaf 20.00, bij zalencentrum Luiking aan de van Voorstweg 1 in Didam.

Meer berichten
Nieuwste reacties