Afbeelding ter illustratie. (foto: Shutterstock)
Afbeelding ter illustratie. (foto: Shutterstock)

Staatsloterijwinnaar in Didam is een ton rijker

Bij de trekking van de Staatsloterij op 10 februari 2019 is twee keer een prijs van € 100.000,00 gevallen in de provincie Gelderland.

DIDAM - Zowel een abonneespeler uit Huissen als een internetspeler uit Didam vielen in de prijzen. De winnaars ontvangen het bedrag belastingvrij. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking van 10 maart 2019 op 7,5 miljoen euro belastingvrij. Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken. Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2017 heeft Nederlandse Loterij 732 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting).

Goede doelen

Naast het uitkeren van prijzengeld investeert Nederlandse Loterij jaarlijks haar volledige opbrengst in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in achttien goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2017 ging het om een investering van maar liefst 165 miljoen euro.

nederlandseloterij.nl

Meer berichten
Nieuwste reacties