Ons Dorp van Omroep Gelderland krijgt een vervolg

De sfeervolle serie Ons Dorp gaat weer van start bij Omroep Gelderland. Kijkers kunnen van begin april tot en met begin juli weer genieten van de fraaie zwart-witbeelden uit de jaren vijftig en zestig. De door firma Adolfs gemaakte impressies van Gelderse dorpen en kleine steden blijven boeien door hoe eenvoudig en overzichtelijk het leven vroeger was.

REGIO - In deze reeks zijn er weer veel mooie momenten te zien in en om verschillende dorpen. Alle regio's van de provincie komen aan bod. Sommige films zijn al jaren niet meer vertoond of zijn pas onlangs opgedoken. Er worden vijftien afleveringen uitgezonden van Ons Dorp. De volgende afleveringen komen hier uit de buurt:

2 april: Angerlo
21 mei: Groessen
11 juni: Kilder
2 juli: Azewijn
9 juli: Giesbeek

De uitzendingen van Ons Dorp zijn vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdag te zien om 17.20 uur (daarna ieder uur herhaald) en eerder op de dag al op de Facebook-pagina van Omroep Gelderland. Alle uitzendingen, ook die van 2018, zijn terug te kijken via Uitzending Gemist. Meer informatie over de geschiedenis van onze dorpsfilms vind je op onderstaande website.

omroepgelderland.nl

Meer berichten