Evelien Schütters (rechts) overhandigt Ankie Kramer de cheque voor Bergh in het Zadel
Evelien Schütters (rechts) overhandigt Ankie Kramer de cheque voor Bergh in het Zadel (Foto: Sjaak Reumer)

Evelien verrast Ankie met een cheque

VARSSEVELD/’s-HEERENBERG – Evelien Schütters heeft namens Fit In Varsseveld Ankie Kramer van Bergh in het Zadel verrast met een cheque van maar liefst 1015 euro, de opbrengst van de spinningmarathon, die op 23 februari in het Varsseveldse leefstijlcentrum Fit In is gehouden. Aan die marathon namen 26 personen deel, waaronder Evelien zelf.

Evelien Schütters, werkzaam bij Fit In, nam niet alleen het initiatief voor de marathon voor Bergh in het Zadel, ze is ook nauw betrokken bij de ’s-Heerenbergse stichting. Op 24 mei doet ze namelijk mee aan de vierjaarlijkse monsterfietstocht. Dit keer van ’s-Heerenberg naar Leipzig en terug, een tocht van maar liefst 1200 kilometer in negen dagen, die verreden wordt om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Er zijn voor 2019 twee projecten door BIHZ geadopteerd, namelijk ‘Therapie-resistentie acute leukemie bij kinderen’, uitgevoerd door het Prinses Máximaziekenhuis in Utrecht en ‘Combinatie van Radio- en Immunotherapie’, een onderzoek door het RadboudUMC in Nijmegen.

De marathon in Varsseveld stond onder leiding van Niels en Eduard, twee ‘presenters’ van Club Joy, een organisatie voor groepslesconcepten. Zij namen elk een uur voor hun rekening, Kitty Jansen van Fit In verzorgde het derde uur. Van de zesentwintig deelnemers namen 21 man onder wie Evelien aan drie uur marathon deel. Vijf personen fietsten elk een uur van de marathon mee.

Voor kinderen was er die middag een springkussen aanwezig. Ook vond er een verloting plaats, waarvoor Varsseveldse ondernemers de prijzen beschikbaar hebben gesteld. Dat bracht ook nog eens 150 euro op.

Meer berichten