Van links naar rechts: Henk Vellekoop, Pascal Bos en Margot Kleinpenning tijdens de uitreiking van de cheque. (foto: De Club)
Van links naar rechts: Henk Vellekoop, Pascal Bos en Margot Kleinpenning tijdens de uitreiking van de cheque. (foto: De Club) (Foto: De Club)

Rotaryclub Zevenaar verrast De Club uit Didam

van de redactie

De Internationale dag van het geluk, die onlangs werd gehouden, was een avond die muziekvereniging De Club uit Didam niet snel zal vergeten. Deze avond kregen zij visite van een drietal leden van Rotary Zevenaar.

ZEVENAAR/DIDAM - Rotary-leden Margot Kleinpenning, Jan Verhagen en Henk Vellekoop (voorzitter) kwamen De Club verblijden met een erg speciaal bezoek. Vorig jaar heeft De Club een Maestro-avond gehouden voor de Rotary in Het Musiater in Zevenaar. Aan dit avontuur deed ook een aantal Rotary-leden mee. De opbrengst van deze avond zou ten goede komen aan het Spelenderwijsorkest Montferland, een initiatief vanuit De Club om kinderen te laten ervaren hoe leuk het is om een muziekinstrument te bespelen.

Prachtige cheque

Muziek maakt kinderen slimmer, muziek verbindt en muziek maakt het verschil. Het is erg mooi dat muziekvereniging De Club en de Rotaryclub Zevenaar daar een handje bij helpen. Door de gezamenlijke inspanningen is er een erg mooi bedrag beschikbaar gekomen. Mede doordat Jan Verhagen een extra bijdrage vanuit het Rotary-district wist te verkrijgen, is het bedrag nog een stuk hoger geworden dan was gehoopt. Rotaryclub Zevenaar overhandigde een prachtige cheque ter waarde van € 4.553,00 aan Pascal Bos, die dat namens De Club in ontvangst heeft genomen.

Ontzettend trots

Pascal Bos bedankt de leden van Rotary uitvoerig voor dit prachtige bedrag en benoemt dat De Club er ontzettend trots op is en dat we hier zeker wat moois mee gaan doen. Het Spelenderwijsorkest is overigens al begonnen. De lessen zijn voor kinderen van groep 5 tot en met groep 8 en worden op dinsdagmiddag na schooltijd gegeven op de Albert Schweitzerschool in Didam. Heeft jouw kind nog interesse om deel te nemen, kijk dan op de onderstaande website.

declub.org

Meer berichten