Keurslager Patrick Teunissen (links) en het team van Gilsing Herenmode staan aanstaande zondag weer voor je klaar. (foto: PR)
Keurslager Patrick Teunissen (links) en het team van Gilsing Herenmode staan aanstaande zondag weer voor je klaar. (foto: PR) (Foto: )

Voorjaarsmode en mannenvlees bij Gilsing Herenmode

Zondag 7 april heeft Gilsing Herenmode de zaak weer geopend. De dagen worden weer langer, de temperatuur gaat stijgen, kortom de BBQ mag weer aan!

DIDAM - Bij Gilsing Herenmode is er alleen mode voor mannen, daarom komt Keurslager Patrick Teunissen de innerlijke man (maar natuurlijk ook hun familie) verwennen met stoer mannenvlees. Bij Patrick kun je ook dit BBQ-seizoen weer compleet geleverde BBQ-pakketten vinden, mét een BBQ te leen bijgeleverd mocht dat nodig zijn. Het is nu ook tijd om de garderobekast aan te vullen met de nieuwe voorjaarsmode. De mode is nog nooit zo kleurrijk geweest bij de mannen. Geel, rood, groen en blauwtinten springen in het oog bij het betreden van de winkel. De overhemden met lange of korte mouw zijn voorzien van leuke printjes, bloemen, vlinders of vogels. Ook de bermuda's zijn stoer uitgewerkt met prints. Na de lange hete zomer van vorig jaar is het ook zaak om op tijd de korte broek met polo aan te schaffen. Nieuwsgierig geworden naar de trends van 2019? Keurslager Patrick Teunissen en het team van Gilsing Herenmode staan voor je klaar van 12.00 tot 17.00 uur om er weer een lekkere zondag van te maken aan de Spoorstraat 11 in Didam.

Meer berichten