Blije gezichten bij veel verenigingen. Ook dit jaar gaat de Rabobank Arnhem en Omstreken weer veel geld verdelen. (foto: PR)
Blije gezichten bij veel verenigingen. Ook dit jaar gaat de Rabobank Arnhem en Omstreken weer veel geld verdelen. (foto: PR)

Verenigingen mogen € 200.000,00 verdelen

In de pot zit een bedrag van maar liefst 200.000 euro. Bestemd voor verenigingen en stichtingen in de regio Arnhem. Wat je daar voor moet doen? Je inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dat kan tot en met maandag 10 juni.

REGIO - Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ook dit jaar clubs in haar regio financieel met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen uit de gemeente Montferland die bankieren bij de Rabobank en voldoen aan de voorwaarden kunnen zich met een concreet doel inschrijven. Vervolgens bepalen de leden van de bank dit najaar waar het geld naartoe gaat. Ieder lid van de bank (ouder dan 12 jaar) ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. De reden voor Rabobank Arnhem en Omstreken om de Rabobank Clubkas Campagne op te zetten heeft te maken met haar coöperatieve achtergrond. De bank hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. Dit jaar wordt de kas gevuld met € 200.000,00. Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne én de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op onderstaande website.

rabo.nl/arnhem/clubkas