Foto: Hans van Oosterhoudt

LOKO-pas gaat vernieuwen

Het spaarsysteem LOkaal KOpen (LOKO) in Didam ondergaat vanaf woensdag 15 mei een verjongingskuur. Al twintig jaar is het LOKO sparen een begrip in Didam en toch zijn er nog steeds consumenten die geen LOKO-pas hebben of de pas niet altijd gebruiken.

didam - Reden voor de leden van de Vereniging LOKO Promotie om het sparen nog eenvoudiger te maken! Henrita Peters van de Vereniging LOKO Promotie is enthousiast deelnemer aan het LOKO-spaarprogramma "We maken al meer dan twintig jaar gebruik van de voordelen van het sparen met een elektronische pas. Nu we overgaan op passen met een barcode brengt dit nog meer gemak met zich mee." Was het bij de huidige LOKO-pas een must om de pas altijd bij je te hebben, is dit met de nieuwe pas met barcode niet langer meer nodig. "Je kunt de barcode inlezen in een klantenapp. Daarna is het niet langer meer nodig de pas bij je te hebben. Dat betekent dan ook direct dat je met meerdere mensen op dezelfde pas kunt sparen!" Astrid Rozijn vult aan: "Wanneer je spaart en er staan vijfhonderd LOKO's op je pas kun je hiervoor € 10,00 korting of een cadeaubon van € 10,00 krijgen!"

Nieuwe passen

Vanaf 15 mei worden de oude passen omgeruild voor de nieuwe passen met barcode. Tussen 15 mei en 24 mei ontvang je bij één van de deelnemende winkeliers een envelop met een nieuwe LOKO-pas. In de winkel vul je jouw adresgegevens in op de envelop en steekt de oude LOKO-pas in de envelop. De envelop kan worden ingeleverd bij de winkelier en binnen zes weken worden de punten van de oude LOKO-pas automatisch bijgeschreven op de nieuwe LOKO-pas. Alle deelnemende winkels zijn te herkennen aan de LOKO-sparen-raamsticker. Voor meer informatie kun je terecht bij het servicepunt van LOKO bij Peters St. Janshof aan de Kerkstraat. Je kunt ook de website bezoeken.

lokobon.nl