Jan en Geert Lankhorst
Jan en Geert Lankhorst (Foto: Anke Meurs)

Tweelingbroers Lankhorst vieren 40-jarig jubileum

DIDAM - De tweelingbroers Jan en Geert Lankhorst vieren dit jaar hun 40-jarig lidmaatschap bij drumfanfare St. Martinus Greffelkamp. Om die reden was het gehele muziekkorps zaterdagmiddag aangetreden om ze te verrassen met een serenade bij hen thuis.

Veertig jaar geleden pakte beide heren de Lyra als favoriete instrument. Ze haalde hun A diploma. Geert bleef de Lyra veertig jaar trouw. Jan maakte een uitstapje en was een tijd Tambour-maître, tegenwoordig bespeelt hij de grote Trom en is hiermee het hart van de drumfanfare.

Jan is jarenlang actief bestuurlid geweest. Als voorzitter van de rommelmarktcommissie en lid van de sponsorcommissie laat hij zich tegenwoordig nog goed horen. De broers zijn een eenheid, en hiermee kan dan ook gezegd worden dat Geert in deze functies ook meegedacht en gewerkt heeft.

De drumfanfare is blij met de jongens. Ze kregen uit handen van de voorzitter de vergulde KNMO speld en een oorkonde. Na de serenade werd er nog lang gezellig nageborreld en gegeten met de leden, de vrienden en familie.

Meer berichten