Foto:

Hardlopen en yoga komen samen in najaarscursus

Op 15 september start de najaarscursus van YogaRunEvents in Beek: een nieuwe reeks waarbij je op acht zondagochtenden jezelf in beweging brengt.

Beek - In de cursus worden deelnemers bewust van hun houding en ademhaling in combinatie met conditieverbetering door middel van hardlopen op blessurevrije wijze. Hardlopen en yogaelementen vullen elkaar perfect aan.

Er wordt gewerkt met verschillende thema's en digitaal huiswerk. Eén thema is de loopanalyse met videocamera om looptechniek onder de loep te nemen. Op deze manier ontvangen de deelnemers gerichte en essentiële feedback in een persoonlijk adviesrapport.

Naast ervaren lopers die aan zijn of haar techniek willen schaven, kan ook de beginner uitstekend uit de voeten. De cursus wordt gegeven door professionals Jeroen Reintjes (hardlooptrainer) en Judith Reuling (yogadocente).

Start: zondag 15 september. Tijd: 9.30 tot 11.15 uur. Locatie: parkeerplaats Uitspanning 't Peeske te Beek (en andere locaties). Benodigdheden: Hardloopschoenen, sportkleding, bidon water, droge kleding voor na afloop en yogamatje. Meer informatie via: 06-44037030 of 06-81432170.

www.yogarunevents.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden