De komedie Wat is dan Liefde draait vrijdag 8 november en maandag 11 november in Filmhuis Didam. Let op: vrijdag is de vertoning niet voor iedereen toegankelijk. (foto: Filmdepot.nl)
De komedie Wat is dan Liefde draait vrijdag 8 november en maandag 11 november in Filmhuis Didam. Let op: vrijdag is de vertoning niet voor iedereen toegankelijk. (foto: Filmdepot.nl)

Wat is Dan Liefde draait in Filmhuis Didam

van de redactie

De komedie Wat is dan Liefde draait op vrijdag 8 november en op maandag 11 november om 20.00 uur in Filmhuis Didam.

DIDAM - In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

Gescheiden ouders

Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Exclusieve vertoning

De voorstelling op vrijdagavond is een exclusieve vertoning voor bezoekers van Ladies Night. Voor reserveringen kun je terecht bij Linda.koster@hotmail.com of aan de balie van Burgers van Diem. Filmhuis Didam is te vinden in Meulenvelden, aan de Waverlo 2 in Didam. Voor de film van maandagavond is de entree € 7,50, Vrienden van het Filmhuis betalen € 5,50. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel. Meer informatie over Filmhuis Didam en de films is te vinden op de onderstaande website.

filmhuisdidam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden