Filmhuis Didam draait jubileumfilm Woody Allen


Filmhuis Didam vertoont zaterdag 14 en maandag 16 december de film 'A Rainy Day in New York.'
Filmhuis Didam vertoont zaterdag 14 en maandag 16 december de film 'A Rainy Day in New York.' (Foto: Jessica Miglio)

Filmhuis Didam draait jubileumfilm Woody Allen

Filmhuis Didam vertoont zaterdag 14 en maandag 16 december de film 'A Rainy Day in New York.' De rolprent is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist.

DIDAM - Met een sterrencast bestaande uit Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. Entree bedraagt 7.50 euro. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang van de film open.

Sunset Springs

Vrijdag 20 en maandag 23 december staat bij Filmhuis Didam de film 'Poms' op het programma, ook deze beide avonden begint de film om 20.00 uur. Deze film gaat over Sun Springs, dat meer is dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen. Filmhuis Didam is te vinden in gebouw Meulenvelden, Waverlo 2 Didam. Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren: www.filmhuisdidam.nl. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden