Erfgoedgame Escape-route tijdens 'Kerst in Huis Bergh'


Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg is vanaf 7 december het unieke decor van een spannende escape-route.
Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg is vanaf 7 december het unieke decor van een spannende escape-route. (Foto: )

Erfgoedgame Escape-route tijdens 'Kerst in Huis Bergh'

Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg is vanaf 7 december het unieke decor van een spannende escape-route. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkomen de deelnemers dat het verhaal van Gelderland gewist wordt . Dit kan oor het kraken van codes en het oplossen van puzzels.

'S_HEERENBERG - De escape-route duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. De prijs van de escape route bedraagt 10 euro per team/gezin. Daarnaast betalen deelnemers de entreeprijs van het kasteel.

Vanaf 14 december is het kasteel omgetoverd in kerstsfeer met kerstbomen en -versiering. De Heeren van Rheden verzorgen dit jaar voor het eerst samen met het team van Huis Bergh de kerstversiering in en rond het kasteel. Dit jaar is iedere zaal in een andere kleur gedecoreerd.

Het in kerstsfeer gedompelde kasteel is geopend op 14, 15, 18 t/m 22, 26, 27, 28 en 29 december 2019 en 2, 3, 4 en 5 januari 2020, alle genoemde dagen van 12.30 tot 16.30 uur. De tentoonstelling 'Nieuwe Avonturen met een Collectie' is verlengd tot en met Pasen 2020.

Er zijn bijzondere activiteiten voor kinderen op 22, 26 t/m 29 december, alle genoemde dagen van 13.00 tot 15.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden