Optreden 'Queen' in Didamse hal

Legends of rock tribute-festival XL

Het wordt zaterdag 14 december in de Markthal in Didam gehouden. Tributebands van AC/DC, Metallica, Deep Purple, Queen, Muse en Iron Maiden treden die avond op.

DIDAM - De beste internationale tributes van AC/DC, Metallica, Guns N' Roses, Queen, Foo Fighters, Iron Maiden, Muse en Deep Purple zorgen voor een spetterend rockspektakel. Met talloze hits en een lichtshow met veel special effects wordt deze editie van een aaneenschakeling van dynamische rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving.
Decor van is de markthal in het centrum van Didam. De deuren gaan om 14.00 uur open, het programma begint om 14.15 uur. Via www.legendsofrocktributetour.com zijn vooraf kaarten te koop, ook is er een kassa aan de deur.

AC/DC

De band AC/DC by Thunderstruck (UK) is een AC/DC tributeband uit het zuiden van Engeland, die de magie en hyperactieve rauwe power van AC/DC neerzet. AC/DC heeft een hele succesvolle carrière van meer dan 40 jaar.

De band Metallica by Damaged Justice timmert hard aan de weg. En dat betekent ook werken aan grote live-shows! Samen met een productieteam ontwikkelden de rockers een XL-show waarin behalve een subliem geluid, ook veel aandacht besteed wordt aan de visuele aspecten. Het Italiaans/Nederlands getinte Queen by Miracle is een Nederlandse Queen-tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen.

Didam

Naast de genoemde tributesbands komen ook tributes aan Foo Fighters, Iron Maiden, Muse , Deep Purple aan bod in Didam.
Later dit jaar zijn er nog
tribute-festivals met (deels) dezelfde bands in onder meer Breda, Leuven (België), Eindhoven en Venray.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden