Walk&Talk gaat weer van start in bibliotheek Didam.
Walk&Talk gaat weer van start in bibliotheek Didam. (Foto: Bibliotheek Montferland)

Bibliotheek Montferland herstart Walk&Talk

Didam - Bibliotheek Montferland start weer met Walk&Talk bijeenkomsten, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 26 augustus van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Didam. Gastspreker is Marja Blok van Marja Blok Coaching. Zij wil met de deelnemers een passend antwoord vinden voor hun werkgerelateerde vraag en situatie.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid.

Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is in deze corona-tijd verplicht via info@bibliotheekmontferland.nl. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

www.bibliotheekmontferland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden