Daniel Craig en Ana de Armas in No Time to Die. Foto: Nicola Dove DANJAQ, LLC AND MGM
Daniel Craig en Ana de Armas in No Time to Die. Foto: Nicola Dove DANJAQ, LLC AND MGM Nicola Dove

Barghse Huus draait 25e James Bond en komisch drama

ma 22 nov 2021, 13:39 Cultuur

‘s-HEERENBERG - Hij werd meerdere keren tot grote teleurstelling van fans uitgesteld, maar de nieuwe James Bond-film draait nu toch echt deze week in het Barghse Huus. 

In No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk. No Time to Die is te zien op 25, 26 en 27 november om 19.30 uur.
Dinsdag 30 november om 13.30 en 20.00 uur draait de Franse film Un Triomph. Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Verrast door het daar aanwezige acteertalent besluit hij om samen met zijn bonte groep gedetineerden Samuel Beckett’s beroemde toneelstuk ‘Wachten op Godot’ op de planken brengen. De mannen beginnen aan een tournee, die elke terugkeer achter de tralies weer pijnlijker maakt dan de vorige.
Tickets voor beide films zijn voor 7,50 euro te bestellen via www.barghsehuus.nl.