Nederland onder water. Foto: PR
Nederland onder water. Foto: PR Blikonderwater Arthur

Duik in onze ongekende natuur met twee films op één avond

Cultuur

‘s-HEERENBERG - Ga donderdag 2 juni mee op reis en geniet van twee schitterende documentaires uit de reeks Nature on Tour voor de prijs van één! Duik in onze ongekende natuur met Nederland Onder Water en geniet van het paradijs naast de deur in Meadow Wild. De vertoning in he Barghse Huus begint om 19.30 uur. Tickets zijn voor 7,50 euro te bestellen via de website of vanaf een half uur voor aanvang aan de kassa.

In Nederland Onder Water ontdekken we Nederlands meest verborgen natuur. We maken een ontdekkingsreis door rivieren, sloten en beken. Ontmoet verrassende onderwaterbewoners in een adembenemend mooie wereld. Dieren met karakter waarin veel parallellen te ontdekken zijn met onze eigen wereld. Kleine bewoners en grootse verhalen in een herkenbaar Nederlands decor. 

Wild
Meadow Wild is een korte documentaire met een verkenning van de gevarieerde en veelzijdige bloemenweides vlak voor onze deur. Een zee van kleuren, helder en gevarieerd. Hoe komt het dat deze habitat alleen bestaat als hij regelmatig wordt vernietigd? En waarom maken zoveel dieren hun thuis in een weide die twee keer per jaar door machines wordt gemaaid? De film geeft antwoord op deze vragen en vertelt over de achteruitgang van biodiverse weidegebieden over de hele wereld.


www.barghsehuus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal