Fragment uit de film. Foto: PR
Fragment uit de film. Foto: PR PR

Barghse Huus vertoont ‘Mascarpone’ tijdens Achterhoek Pride

Cultuur

‘s-HEERENBERG - Tijdens de allereerste Achterhoekse Pride vieren we de diversiteit in de Achterhoek. Iedereen mag zichzelf zijn in de Achterhoek, ongeacht geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie. Ook het Barghse Huus draagt hieraan bij en vertoont speciaal voor deze gelegenheid op 23 juni de Italiaanse romantische komedie ‘Mascarpone’. 

In Mascarpone staat het leven van de 30-jarige Antonio op zijn kop nadat hij plotseling wordt gedumpt door zijn man. Gewend aan zijn afhankelijke leven staat hij er opeens alleen voor. Hij moet op zoek naar een nieuw appartement, een nieuwe baan en nieuwe interesses. Al snel vindt hij een appartement en begint hij te werken bij een lokale bakkerij. Daarnaast begint hij zijn leven te herontdekken en ontmoet hij nieuwe mensen. Was hij toch niet zo afhankelijk als hij dacht? 

De vertoning begint om 19.30 uur in het Barghse Huus aan de Willem van den Berghstraat 1 in ‘s-Heerenberg. Tickets zijn voor 7,50 euro te bestellen via de website www.barghsehuus.nl of vanaf een half uur voor aanvang aan de kassa. Na afloop staat er voor iedereen een regenboogborrel klaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal