Bezoekers tijdens de tentoonstelling World Press Photo in de Walburgiskerk te Zutphen. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
Bezoekers tijdens de tentoonstelling World Press Photo in de Walburgiskerk te Zutphen. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
WINACTIE

World Press Photo 2022 is van 8 tot en met 31 juli te zien in Zutphen

Cultuur

Maak kans op twee gratis kaarten

ZUTPHEN - World Press Photo 2022 is van vrijdag 8 juli tot en met zondag 31 juli te zien in Zutphen. Deze internationale tentoonstelling toont indrukwekkende (nieuws)foto’s van het afgelopen jaar.

Een internationale jury koos de winnaars in de acht categorieën van deze 65e editie van de jaarlijkse wedstrijd. Overall winnaar is de foto Kamloops residential school van Amber Bracken. Deze en alle andere winnende foto’s, zijn vanaf 8 juli in Zutphen te zien. 

Bezoekers kunnen hun reserveren via de website maar bij de ingang van de Walburgiskerk zijn ook kaarten te koop. Dit jaar krijgen de bezoekers, net zoals de afgelopen jaren, een handzaam boekje met alle foto’s en fotobijschriften.

Tentoonstellingsperiode: vrijdag 8 juli tot en met zondag 31 juli 2022. Openingstijden: zondag en maandag 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag 11.00 tot 17.00 uur. Toegangsprijs: 6 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Winactie
Montferland Journaal mag twee gratis kaarten weggeven, zie hiervoor onze Facebookpagina. Woensdag 6 juli worden de winnaars via Facebook bekendgemaakt.


worldpressphotozutphen.nl

World Press Photo 2022: Kamloops Residential School van Amber Bracken voor The New York Times. Foto: Amber Bracken

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal