Nowhere Special draait  in het het Barghse Huus. Foto: PR
Nowhere Special draait in het het Barghse Huus. Foto: PR

Ontroerende vaderliefde in film Nowhere special

Cultuur

‘s-HEERENBERG  - In filmtheater Barghse Huus in ’s-Heerenberg draait op dinsdag 20 september om 13.30 uur en om 19.30 uur de indringende en lieve Britse film Nowhere Special, over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje.

John is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen. Nowhere special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. De film van Umberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film by the Sea werd Nowhere Special dan ook bekroond met de publieksprijs.
Tickets zijn voor 7,50 euro te bestellen via de website www.barghsehuus.nl of vanaf een half uur voor aanvang aan de kassa.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal