Frans Miggelbrink. Foto: Wybrich Warns
Frans Miggelbrink. Foto: Wybrich Warns Wybrich

Try-out van oudejaarsconference Frans Miggelbrink in Heitkamp

Cultuur

‘s-HEERENBERG - Een buitenkansje op woensdagavond 14 december in het café van Kultuurhuus Heitkamp: conferencier, theatermaker, columnist, presentator en schrijver Frans Miggelbrink uit Terborg presenteert zijn Oudejaarsconference 2022 voor een klein gezelschap (maximaal 65 bezoekers) en is benieuwd naar de reacties. 

Miggelbrinks afgelaste show van 2019 heette Over drie jaar lachen we erom. “En dat is precies wat we nu in 2022 gaan doen!” zegt de Terborgse cabaretier in een toelichting op zijn nieuwste programma. “In één avond jagen we er Schouwburg Amphion in Doetinchem alles doorheen wat ons in de afgelopen drie jaar is overkomen. We komen weer met de hele club bij elkaar, ‘effe nöhlen’ en lachen over dat wat gelukkig achter ons ligt.”
In de conference bespreekt Frans vol humor en met veel anekdotes de gebeurtenissen van het afgelopen jaar (en in verband met corona ook het jaar ervoor) in de Achterhoek. Maar ook de actualiteit van het moment speelt zoals gewoonlijk een grote rol in zijn show.
Frans oefent met kleinschalige try-outs in de regio (onder andere Loil, Winterswijk en Silvolde) voor de optredens die hij jaarlijks in theater Amphion in de laatste week van het jaar geeft.
Kaarten à zes euro voor de try-out in Heitkamp zijn verkrijgbaar op fransmiggelbrink.eventgoose.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal