Mark Hofmeester.
Mark Hofmeester. PR

Kindermiddag koken voor Kerst in Heitkamp

Cultuur

‘s-HEERENBERG - Dat wordt lekker kokkerellen en smikkelen in de keuken van Kutkuurhuus Heitkamp! Op woensdagmiddag 14 december kunnen kinderen onder leiding van chef-kok Marck Hofmeester op ‘culinaire’ ontdekkingsreis, speciaal voor de kerst. 

Naar aanleiding van eenvoudige gerechtjes en recepten voor Kerstmis gaan de kinderen op zoek naar ieders eigen creativiteit in de keuken. ,,We praten over verschillende ingrediënten, over wat je vies vindt of juist lekker’’, legt Marck Hofmeester uit. ,,Zo leren de kinderen de wereld van de keuken wat beter kennen en leggen ze een basis voor een gezonde relatie met hun voeding. Heerlijk genieten van een knotsgekke middag en natuurlijk….lekker eten!’’
Marck Hofmeester is chef-kok en staat al bijna 35 jaar in de professionele vegetarische keuken.Hofmeester heeft ook zijn sporen verdiend als theatermaker, clown en muzikant.
Kosten: 12,50 inclusief ingrediënten (inclusief leuke receptjes).
Minimaal 3 en maximaal 8 kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar kunnen hieraan deelnemen. Aanmelden via de mail: marckhofmeester@hotmail.fr of via telefoonnummer: 06-15277723.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal