Ontdek Vermeer in Bibliotheek Didam. Foto: PR

Ontdek Vermeer in Bibliotheek Didam. Foto: PR

Ontdek Vermeer in Bibliotheek Didam

Cultuur

DIDAM - Vanuit je luie stoel met je neus bovenop Het melkmeisje? Het leven van Vermeer ontdekken? Of zelf je ideale tentoonstelling samenstellen? Dat kan allemaal via de website van Het Rijksmuseum. In een workshop in Bibliotheek Didam laat een specialist van SeniorWeb Montferland zien wat er allemaal mogelijk is.

Dichter bij Vermeer is een programma van het Rijksmuseum met als doel om kunst naar mensen te brengen voor wie een bezoek aan het museum niet vanzelfsprekend is. Het is een samenwerking met Philips, de Elisabeth Art Foundation/Rijksmuseum en Pon. Wie deze virtuele ontdekkingstocht graag wil doen maar daar hulp bij nodig heeft vindt een uitkomst in de gratis workshop ‘Ontdek Vermeer online’. Deze is op donderdag 11 mei van 14.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Didam, Waverlo 1. Deelnemers hoeven geen lid te zijn om mee te doen.
De workshop is één van de activiteiten in bij de tentoonstelling Dichter bij Vermeer in Bibliotheek Didam. Zo staat er tot en met woensdag 17 mei ook een kabinetje met vier replica’s van werken van de beroemde schilder.
Meer info op de website.


bibliotheekmontferland.nl/vermeer

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant