Boekjes & Babbels. Foto: PR

Boekjes & Babbels. Foto: PR

Een dierenbende bij Boekjes&Babbels

Cultuur

DIDAM/’S-HEERENBERG - Bij Boekjes&Babbels in mei komen een tijger, een kikker, een vos en nog meer dieren op bezoek. 

Boekjes&Babbels is van 10.00-10.45 uur op de jeugdafdeling van de bibliotheek. Voorlezen aan baby’s, dreumesen en peuters staat centraal. Het is het leukste uurtje in de bibliotheek! Iedereen is welkom in Bibliotheek Didam op vrijdag 12 mei en in Bibliotheek ’s-Heerenberg op vrijdag 19 mei. De bijeenkomst is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

De tijger ligt te slapen. Niemand wil haar wakker maken, maar ze ligt wel erg in de weg. Hoe komen de andere dieren veilig langs haar? Kinderen kunnen helpen door te blazen, aaien en een slaapliedje te zingen. Lukt het om de tijger niet wakker te maken? Ontdek het samen bij het voorleesuurtje Boekjes&Babbels. BoekStartcoach Mariska leest voor uit: Ssst! De tijger slaapt

Bij Boekjes&Babbels ontdek je hoe leuk voorlezen kan zijn. Het voorlezen is interactief: kinderen luisteren én doen mee. Bij elke bijeenkomst staat een boek of een thema centraal. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de bibliotheek, kom langs in de bibliotheek of bel naar 0316-221184.


bibliotheekmontferland.nl/boekjes-babbels

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal