Femke Vernij speelt de voorstelling Op Volle Kracht, gemaakt door Eva Broekema. Foto: PR

Femke Vernij speelt de voorstelling Op Volle Kracht, gemaakt door Eva Broekema. Foto: PR

Dubbele lading cabaret in theater Barghse Huus

Cultuur

‘s-HEERENBERG - Een dubbele lading cabaret voor de bezoekers van het Barghse Huus. Op 2 december komen Arie Vuyk en Femke Vernij, bekend van de Meiden van LOS, er optreden. Arie Vuyk speelt de voorstelling ‘Op Dreef’, Femke Vernij ‘Op Volle Kracht’.

De een leidt een rustig overzichtelijk leven, is boeddhist, beheerst vrede en focus. De ander is expert in multitasking, chaos en verwarring. Waar de boeddhist het publiek onbezorgd laat bulderlachen, vindt de ADHD’er op het podium verdieping en kwetsbaarheid. Arie (De Boeddhist) en Femke (de ADHD’er) spelen ieder een klein uur uit hun cabaretprogramma’s.
Op zijn vierde jaar kreeg Arie Vuyk een bijna–dood ervaring. Terug op aarde begon hij zich te ergeren aan augurken, Veenendaal, de tandenfee en musea. Dat was in het hiernamaals allemaal veel beter geregeld… Vijftig jaar later viert Arie in het theater zijn ervaring met liedjes, conferences en typetjes. Femke Vernij heeft het in ‘Op Volle Kracht’ over jutters, want dat zijn wij allemaal. Niet alleen van spullen, maar ook van meningen, ideeën, verhalen. En we recyclen die tot nieuwe meningen, nieuwe ideeën en nieuwe verhalen. De energie en drive die Femke heeft in het dagelijks leven èn op het podium, werkt aanstekelijk. Haar liedjes zijn stuk voor stuk creatieve pareltjes.
Tickets voor dit dubbelprogramma zijn voor 16,50 euro inclusief pauzedrankje te bestellen via de website.


www.barghsehuus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal