The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society draait twee keer in Filmhuis Didam. (foto: Kerry Brown)
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society draait twee keer in Filmhuis Didam. (foto: Kerry Brown) (Foto: Kerry Brown)

Speciale film in Filmhuis Didam

  Cultuur

Op vrijdag 7 september om 20.00 uur en op maandag 10 september om 20.00 uur draait The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society in Filmhuis Didam.

DIDAM - Deze film draait in samenwerking met de Bibliotheek Didam omdat het de Week van de Alfabetisering is. Op vertoon van uw persoonlijke bibliotheekpas is de toegang slechts € 5,00. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet's groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed. Filmhuis Didam is te vinden aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo in Didam. Reserveren en meer informatie over films of het filmhuis is te vinden op de website. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

filmhuisdidam.nl

Meer berichten