De Patrick
De Patrick (filmdepot.nl )

De Patrick en Pavarotti in Filmhuis Didam

  Cultuur

In Filmhuis Didam draait de komende week de film De Patrick en Pavarotti.

DIDAM - De Patrick gaat over Patrick die samen met zijn ouder woont op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping, maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt het een zoektocht naar zichzelf. De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent. De film is vrijdag 31 januari om 20.00 uur te zien.

Luciano Pavarotti (1935-2007) was de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit. Zijn leven kende uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot wereldster. De film Pavarotti toont beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties. Regisseur Ron Howard brengt een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden. De film is maandag 3 februari om 20.00 uur te zien in het filmhuis.

Wil je de komende tijd van mooie films in Filmhuis Didam blijven genieten? Steun het filmhuis dan door het ondertekenen van de petitie Filmhuis Didam moet blijven. Deze petitie staat op de onderstaande website Filmhuis Didam is gevestigd in Meulenvelden aan de Waverlo 2 in Didam.

filmhuisdidam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden