Afbeelding

Sinterklaas pakt uit in de markthal op de weekmarkt Didam

Economie

DIDAM - Onlangs werden Sinterklaas en de pieten een warm welkom geheten in de Markthal in Didam. Het bevalt de Sint zo goed dat hij vrijdag 2 december twee pieten stuurt naar de weekmarkt. Zij zullen de hele dag aanwezig zijn en hebben voor zowel de kinderen als de volwassenen een verrassing in petto.

Het viel dit jaar voor de Sint niet niet mee om in Nederland aan te komen. Voor het eerst is de Sint met al zijn pieten per vliegtuig naar Nederland gekomen nadat zijn stoomboot was gezonken. De Zilvervloot van Piet Hein Klein kon gelukkig zonder schade uit de gezonken boot mee in het ruim van het vliegtuig. Op één van de jutten zakken staat een streepjescode van de Markthal in Didam. Met de inhoud van deze zak mogen de marktpieten zomaar honderd bezoekers verrassen met een mooie bon. Deze is te besteden bij één van de twintig ondernemers die de weekmarkt telt. 

Het sinterklaasfeest op de weekmarkt in Didam is op 2 december van 10.30 uur tot 17.30. Iedereen welkom voor een gratis kopje koffie, thee of ranja in de zelfbedienings-koffiehoek en voor de kinderen is er natuurlijk wat lekkers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant