Drie generaties Römer op de familiedag. Foto: Marlous Velthausz

Drie generaties Römer op de familiedag. Foto: Marlous Velthausz

Bijzondere familiedag bij ‘snoepkasteel’: Royal Festival

Economie

’S-HEERENBERG – Bij ‘het grote snoepkasteel’ van Royal Fassin aan de Ulenpasweg in ’s-Heerenberg was het zaterdagmiddag een heus festijn. 

Door Marlous Velthausz

Alle medewerkers van het bedrijf mochten, samen met hun gezin, genieten van een groots opgezet terrein waar allerlei activiteiten gedaan konden worden. Ook konden zij een speciale rondleiding door het bedrijf krijgen. Op deze bijzondere familiedag waren alle werknemers welkom samen met hun partner, kinderen of andere familieleden.

Van tevoren moest men zich hiervoor inschrijven en daaraan werd groots gehoor gegeven. Bijna duizend belangstellenden verzamelden zich ’s middags op het terrein naast de snoepfabriek.

Daar heette eigenaar Thomas Fassin iedereen van harte welkom. “Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren. Ook binnen ons bedrijf hebben al diverse generaties van families gewerkt. En bij een familiebedrijf hoort daarom ook een familiefeest”, aldus Thomas, die samen met zijn zus Patricia het bedrijf runt.

Lees verder onder de foto’s:


Drukte voor aanvang. Foto: Marlous Velthausz 


Genoeg te doen voor de kinderen. Foto: Marlous Velthausz 


Een kermisterrein uit de grond gestampt. Foto: Marlous Velthausz 

Speciaal voor deze gelegenheid waren enkele medewerkers in de fabriek aan het werk gegaan, waarna de families een exclusieve rondleiding door het snoepjeswalhalla kregen. De Fascini-leeuw leidde de rondleiding in. Geheel volgens de kledingvoorschriften trok de menigte langs de vele machines. Veel kinderen keken hun ogen uit in de immense fabriek. Zo kreeg iedereen een unieke kijk in de keuken van het bedrijf.

Op het buitenterrein was een waar kermisterrein uit de grond gestampt. Op het Royal Festival waren onder andere een zweefmolen, carrousel, schiettent, bussen gooien, eendjes vangen en springkussens geïnstalleerd. Alle kinderen beleefden daar hun grootste lol. Ook voor de volwassenen was er vertier en bevonden zich in de festivalzone diverse eet- en drinktentjes. 

Royal Fassin viert dit jaar zijn 113-jarig bestaan. Sinds dat het bedrijf een eeuw bestaat mag het het predicaat ‘Royal’ dragen, iets waar ze binnen de onderneming erg content mee zijn. Thomas Fassin: “We kunnen met z’n allen trots zijn op wat wij in 113 jaar bereikt hebben. Ik wil hierbij dan ook iedereen heel hartelijk danken voor de bijdrage en betrokkenheid binnen ons bedrijf.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal