Het Expert team. Eigen foto
Het Expert team. Eigen foto

Expert ‘s-Heerenberg verhuist naar de Stadswal

Economie

’S-HEERENBERG - Per 18 oktober aanstaande gaat de Expert winkel aan de Zeddamseweg verhuizen naar de Stadswal 19 in ’s-Heerenberg. “In veel opzichten gaat dit een nieuwe frisse start betekenen”, aldus eigenaar Rick Streppel.

“We waren echt uit onze jas gegroeid op de oude locatie. Het pand zelf was veel te klein om alle productgroepen goed te kunnen laten zien en ook met de logistiek liepen we helemaal vast. Op de nieuwe locatie met bijna 400 vierkante meter winkeloppervlakte is dit allemaal opgelost. Dit betekent dat tv, audio, laptops, inbouwkeukenapparatuur, klein huishoudelijke en groot huishoudelijke apparaten veel breder in het assortiment zijn opgenomen en zo beter kunnen worden getoond. Verder zijn er presentaties van Sonos, LG en Samsung te vinden, deze apparaten staan direct demonstratieklaar opgesteld. Zo kunnen onze klanten zelf de verschillen ervaren.”

Streppel is sinds 2013 eigenaar van Expert ‘s-Heerenberg en werkt met een vast enthousiast team aan het bouwen van een hechte klantenkring. “Het team weet wat er van hen wordt verwacht en daar werken we samen continue aan. Expert staat voor goede service en we zijn altijd dichtbij de klant.” Met Mark Verkerk als bedrijfsleider kunnen de klanten rekenen op de uitstekende service die er geboden wordt en waarderen de winkel hiervoor met een 8,9! Daarnaast mogen de klanten rekenen op een actieve en hulpvaardige medewerker, die verstand van zaken heeft en veel over een product weet te vertellen. “Onze verkopers luisteren naar de wensen van de klant”, aldus Verkerk. “We nemen daarvoor de tijd en ruimte om tot het juiste advies te komen.”
Naast de winkel in ‘s-Heerenberg bestaat de Streppel-organisatie nog uit twee Expert winkels in Dieren en Rheden. Streppel: “We kunnen zo een groter gebied bedienen. We zijn al meer dan 30 jaar lid van de Expert-organisatie, hierdoor kunnen we in alle facetten gebruikmaken van de kracht van een internationaal opererende organisatie. Onze klanten profiteren hiervan door de gezamenlijke inkoop, marketing en onze internetsite expert.nl. De klant die online koopt, wordt door de lokale winkel verder geholpen. Die bezorgt, installeert en verzorgt tevens de service.”

Streppel besluit: “We hopen onze klanten en belangstellenden graag te zien vanaf 19 oktober aan de Stadswal 19 in ‘s-Heerenberg. Volg ook de diverse media met onze mooie openingsaanbiedingen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal