Winterfair 2022. Foto: PR
Winterfair 2022. Foto: PR

Kom alvast in de feeststemming: Winterfair (overdekt) bij GroenRijk Zevenaar

Economie

ZEVENAAR - Traditiegetrouw organiseert GroenRijk Zevenaar op 18 en 19 november voor de twaalfde keer een winterfair. Dit jaarlijks terugkerende evenement trekt steevast een diverse groep bezoekers en is de plaats om je inkopen voor de feestdagen te doen. 

Op deze sfeervolle winterfair zijn meer dan 50 kramen te vinden met een groot, gevarieerd aanbod. Onder meer van kunstenaars en creatieve ondernemers uit de regio. Van ambachtelijke producten, kunst en sieraden tot verzorgings- en schoonmaakproducten, het is allemaal op de winterfair te vinden. Veel hiervan is uniek en handgemaakt!  

Ook kun je dit jaar voor een kleine bijdrage een mooie kerstfoto laten maken. Laat je daarbij inspireren in het tuincentrum dat al helemaal is omgetoverd tot kerstshow - in de landwinkel kunnen verschillende delicatessen worden geproefd.  

Om tot rust te komen plof je neer op het gezellige terras. Naast een hapje en een drankje geniet je hier van verschillende optredens en muziek. 

Lees verder onder de foto: 


Het terras met muziek tijdens Winterfair 2022. Foto: PR 

Kortom; genoeg redenen voor jong en oud om op 18 en/of 19 november tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen op de winterfair van GroenRijk Zevenaar. Entree en parkeren zijn gratis.  

Info
GroenRijk Zevenaar: Pannerdenseweg 8A, Zevenaar.
Bel 0316 - 333 538 of bezoek de website.
Website: groenrijkzevenaar.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal