Natuurboerderij Wittenhorst. Foto: Goedele Monnens
Natuurboerderij Wittenhorst. Foto: Goedele Monnens GOEDELE MONNENS

Rondleiding bij Natuurboerderij Wittenhorst

Landbouw

STOKKUM - Komende zaterdag 21 mei wordt er weer een rondleiding gehouden bij Natuurboerderij Wittenhorst aan de Voorthuizerweg in Stokkum. Ank en Vincent zullen deze keer ingaan op de teelt van groenten en fruit en de verschillende abonnementen die zij aanbieden.

Op de natuurboerderij wordt geteeld zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur en de leefomgeving. Mensen die dit belangrijk vinden en graag hun eten uit de directe omgeving halen kunnen een abonnement nemen. Van mei tot november kan je dan zelf komen oogsten op het moment wanneer het jou het beste uitkomt. Je mag groenten, fruit en kruiden uit de moestuin halen. Er zijn minimaal vijf verschillende groenten- of fruitsoorten per week. Je kan er ook voor kiezen om een pakket af te halen op een afhaalpunt in de buurt.
Wil je het eerst proberen? Dat kan! Het groente- en fruitabonnement kan 4 weken op proef worden afgenomen. Naast het groente- en fruitabonnement zijn er ook een eierabonnement en een bloemenplukabonnement.
Ben je geïnteresseerd maar wil je eerst meer weten over de boerderij, de werkwijze en de verschillende producten en abonnementen? Neem dan op zaterdag 21 mei van 14.00 uur tot 15.30 uur deel aan de rondleiding. Aanmelden voor de rondleiding is gewenst en kan per mail naar info@natuurboerderijwittenhorst.nl of telefonisch op 06-83593945.


www.natuurboer-derijwittenhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant