Walk & talk voor werkzoekenden. Foto: PR
Walk & talk voor werkzoekenden. Foto: PR PR

Walk&Talk bijeenkomst met gastspreker Hilda Heyman

do 14 okt 2021, 09:14 Maatschappij

DIDAM - Bibliotheek Montferland houdt een Walk&Talk bijeenkomst op woensdag 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. 

Bij deze Walk&Talk is talentencoach Hilda Heyman gastspreker. Tijdens de bijeenkomst gaan de deelnemers met Hilda gezamenlijk op zoek naar ieders talent en kijken hoe dit talent optimaal ingezet kan worden bij het (zoeken naar) werk.
De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid.
Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is verplicht via de website, info@bibliotheekmontferland.nl of 0316-221184.


bibliotheekmontferland.nl