De jubilarissen en afscheidnemers. Foto: PR

De jubilarissen en afscheidnemers. Foto: PR

PR

Oorkondes voor Berghse brandweervrijwilligers

Maatschappij

‘S-HEERENBERG - Zaterdag 6 november vond de jaarlijkse brandweeravond voor de brandweerpost Bergh plaats. Tijdens deze avond zijn vijf jubilarissen gehuldigd en is er van twee vrijwilligers afscheid genomen.

De officiële handelingen zijn verricht door burgemeester Harry de Vries van de gemeente Montferland.
Zonder de inzet van de vrijwilligers kan de brandweer niet functioneren in de gemeente Montferland. De inzet en betrokkenheid van de brandweervrijwilligers levert een onmisbare bijdrage aan de veiligheid binnen de gemeente. In het openingswoord van Darko Sanders, districtscommandant Achterhoek Zuid, kreeg dit dan ook de verdiende aandacht.
Vijf jubilarissen kregen een oorkonde en medaille van Brandweer Nederland: Martin Jansen en Roy Loskamp zijn 12,5 jaar lid, Ilja Nijland 20 jaar en Peter Zweers vierde zijn 25-jarig jubileum. Hans Dijkman ten slotte is 30 jaar bij de brandweer.
Er is afscheid genomen van: Ilja Nijland, na 20 jaar als brandweervrijwilliger en Gert-Jan Peters, na 23 jaar en 10 maanden als brandweervrijwilliger.
Op de foto: Ilja Nijland, postcommandant Martin Jansen, Gert-Jan Peters, burgemeester Harry de Vries, Hans Dijkman, Darko Sanders, Peter Zweers en Roy Loskamp.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant