De jubilarissen. Foto: PR
De jubilarissen. Foto: PR PR

De Zonnebloem Beek-Loerbeek viert 40-jarig jubileum

Maatschappij

BEEK - Met een uitstekend verzorgde jubileumreceptie in Partycentrum De Dèèl in Beek werd op zaterdagmiddag 14 mei met gasten, vrijwilligers en andere genodigden geproost opdat de Zonnebloem in Beek en Loerbeek 40 jaar bestaat.

De Zonnebloem zet zich in voor alle mensen met een lichamelijke beperking en vooral voor hen die in een sociaal isolement dreigen te komen. Ook in Beek en Loerbeek zijn vele vrijwilligers actief om sociale en recreatieve activiteiten te organiseren en begeleiden. Er worden jaarlijkse diverse bijeenkomsten en uitstapjes georganiseerd, zoals samen naar het theater, een winkelochtend of een zomerse picknick. Maar ook het bezoeken van mensen thuis voor een praatje, een luisterend oor, spelletje of een wandeling is wat de vrijwilligers doen.
De Zonnebloem kan niet zonder vrijwilligers en daarom werden er tijdens de receptie een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Carla Peters, Wil Duis, Yvonne Jansen en Remco Peters zijn al 10 jaar verbonden aan de Zonnebloem en ontvingen een zilveren insigne. Een bijzondere blijk van waardering ging naar Riet Hermsen, vrijwilligster van het eerste uur. Zij kreeg de gouden insigne.
Info: www.zonnebloem.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal