De kinderen hebben genoten. Foto: Hans van Rengs
De kinderen hebben genoten. Foto: Hans van Rengs Hans van Rengs

Twee dagen feest voor kinderen tijdens Kivada

Maatschappij

BRAAMT - Na twee jaar kon op 18 en 19 augustus eindelijk weer Kivada in Braamt plaatsvinden. Het waren twee dagen vol activiteiten, plezier, beweging, creativiteit, gezelligheid en 47 enthousiaste en vrolijke kinderen. 

De kinderen werden in zes teams verdeeld en zijn Kivada begonnen met het maken van een teamvlag, daarna was er een speurtocht en vervolgens werden er zandkastelen gebouwd. Ook konden de kinderen meedoen aan een obstacle run bij Landal Stroombroek. Het was warm, dus ze konden lekker afkoelen in het water. Vrijdag waren er verschillende spellen, bubbelvoetbal, een stormbaan luchtkussen en werd ‘Ik hou van Holland’ gespeeld.  De afsluiting was met dansen en karaoke. De organisatie was in handen van het FeestTeam. De lunch tussendoor werd verzorgd door Carpe Diem.
Er werd afscheid genomen van drie toppers van teamleden die altijd vol enthousiasme en ideeën zaten en zeker gemist gaan worden; Daniëlle Peeters, Rob Peters en Tamara Peeters.
Voor alle kinderen vanaf groep 3 die in Braamt wonen of die in Braamt naar school gaan is er volgend jaar op 17 en 18 augustus opnieuw Kivada.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal