Digitaal Café. Foto: PR

Digitaal Café. Foto: PR

Digitaal Café over veilige accounts

Maatschappij

DIDAM/’s-HEERENBERG - Wie met zijn computer of smartphone iets wil kopen of regelen via internet heeft vaak een account nodig bij het betreffende bedrijf of de instantie. Tijdens het Digitaal Café in de bibliotheken van ‘s-Heerenberg en Didam legt een specialist van SeniorWeb Montferland deze maand uit wat zo’n account precies is en hoe men ervoor kan zorgen dat die accounts veilig zijn.

In ‘s-Heerenberg is het Digitaal Café op zaterdag 8 oktober van 11 tot 12 uur en in Didam op zaterdag 22 oktober, op dezelfde tijd. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden.
Deze maand sluit het Digitaal café aan bij de themamaand van SeniorWeb over het beheren en beveiligen van accounts. Bij het Digitaal Café vertelt SeniorWeb Montferland meer over hoe je ervoor kunt zorgen dat jij de enige bent die toegang krijgt tot je gegevens. En hoe weet een computer, tablet, smartphone of website wie jij bent? Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.
Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal Café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computer en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen. Een specialist van SeniorWeb biedt daar in overleg ondersteuning bij.
Meer informatie is te krijgen in de bibliotheek, via tel. 0316-221184 of op de website.


www.bibliotheekmontferland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal