Vlnr: Presentator Martin Reitsma, muzikant Rob Bolland, filmer John Meijer en radiomaker Martijn Mastenbroek maken promotie voor het Concert of Dreams. Foto: PR

Vlnr: Presentator Martin Reitsma, muzikant Rob Bolland, filmer John Meijer en radiomaker Martijn Mastenbroek maken promotie voor het Concert of Dreams. Foto: PR

Concert For Dreams voor Stichting Wens Ambulance Oost

Maatschappij

DINXPERLO - Op 4 en 5 november is er een ‘groots’ benefietconcert ten bate van ‘de WensAmbulance’ onder de noemer ‘Concert for Dreams’. Artiesten uit zowel binnen- als buitenland verlenen hieraan hun medewerking.

Genieten van twee avonden muziek om wensen voor mensen die terminaal ziek zijn en chronisch zieke mensen, waar te kunnen maken. Het spektakel zal plaatsvinden bij Sportcentrum het Blauwe Meer in Dinxperlo. De WensAmbulance en alle vrijwilligers maken dat mogelijk voor mensen die ernstig ziek zijn of zelfs in een (pre) terminale fase zitten.

De vrijdagavond zal een ‘Rock’ avond worden en de zaterdag meer ‘Blues Rock’. Op vrijdag zullen ‘Kobus en de Rokkers’ spelen (dialect Rock). Vervolgens wordt het een Tribute Night met ‘Huphter’ voor heerlijke ‘Classic Rock’, Beast of Maiden (Iron Maiden), Hell ’s Belles (AC/DC) uit Duitsland.

Op zaterdag speelt ‘Stepping Stone’ en een ‘Blues All star band’ op het podium staan.
Op het hoofdpodium zullen verder Annika Anderson uit Zweden, Firehouse Mama , Neil Sandler en ‘Strange Kind of Women’ en AJ Plug spelen. De artiesten komen uit Nederland, Italia, Zweden, Engeland en Duitsland.

De WensAmbulance is ook vlak over de grens van Dinxperlo inzetbaar - ook de burgemeester van Bocholt is uitgenodigd en voorts zal de commissaris van de koning uit Overijssel Andries Heidema, tevens ambassadeur van Stichting WensAmbulance Oost Nederland aanwezig zijn om het evenement te openen. Ook uit Duitsland komt er een ondersteunend team o.l.v. de heer Howestädt en vanuit het westen van ons land is tevens belangstelling voor dit goede doel. Zo zal oud-inwoner van Groenlo, cultuurjournalist en evenementenorganisator Martin Reitsma beide avonden presenteren, ook promotioneel is hij flink actief voor dit evenement. John Meijer uit Den Haag zal donderdagmiddag filmen bij Wensambulance Oost en voorts op beide avonden. Ook ambassadrice voor dit goede doel Getty Kasper uit Markelo zal daarbij aanwezig zijn. Meijer maakte een prachtige promotieclip met medewerking van Rinus Gerritsen, Spike van Zoest, Rudy Bennett, Lois Lane, George Baker, Erwin Nyhoff, Peter Koelewijn, Frank Kraayeveld en AJ Plug. Ook Dossier Mastenbroek bij Den Haag FM deed promotie met Rob Bolland. Aryan van Beugen levert eveneens een mooi aandeel via een schilderij voor het evenement. 

De kaartverkoop gaat via concertfordreams.eventgoose.com. Een avondticket per avond kost 16 euro en een combi ticket voor beide avonden 26 euro. Er zijn nog kaarten beschikbaar, meer info: wensambulance.nl. Locatie: Sport Centrum Het Blauwe Meer, De Kolk 6 in Dinxperlo.

Meer informatie: concertfordreams.nl


Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal