Paaswadeling voor de Roparun. Afbelding PR
Paaswadeling voor de Roparun. Afbelding PR

Wandelen voor de Roparun

Maatschappij

WINTERSWIJK - ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Dit is het motto van de Roparun. Een non-stopestafette run van meer dan 500 kilometer, waaraan het team 100%runningwinterswijk alweer voor de 7e keer deelneemt. Deze sportieve uitdaging wordt door vele bedrijven, vrienden en familie gesponsord. Daarnaast organiseert het team de komende maanden een aantal activiteiten.

Op tweede paasdag, maandag 10 april, wordt een prachtige wandeling gehouden in Ratum. Er is een tocht van 5 km (met eventueel een speurtocht voor kinderen) en een route van 11 km voor de wandelaars die iets langer willen wandelen. Er is koffie en taart bij de start en  soep met brood  na de wandeling. “Doe mee! Geniet! En draag bij aan de mooie doelen van de Roparun”, nodigen de teamleden iedereen uit.

Start is aan Ratumseweg 46 (let op: lange zand/grindweg inrijden);- Starttijd: tussen 10.00 uur en 11.30 uur. Volwassenen betalen 12,50 euro voor deelname, kinderen 3,50 euro (te voldoen bij de start). Aanmelden kan via een mail naar: info@100runningwinterswijk.nl..

Doneren kan ook via de QR code

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal