Gezelligheidskoor Mengelmoes vermaakte de ouderen van Montferland. Foto: PR

Gezelligheidskoor Mengelmoes vermaakte de ouderen van Montferland. Foto: PR


Zeer geslaagde middag voor Montferlandse ouderen

Maatschappij

NIEUW-DIJK - De werkgroep ‘Dag van de Ouderen’ kan terugkijken op een zeer geslaagde middag. In zaal Steak’m te Nieuw-Dijk kwamen op zaterdagmiddag 15 april ruim tweehonderd ouderen uit de gemeente Montferland samen om te genieten van een geweldige bijeenkomst met muzikale begeleiding van gezelligheidskoor ‘Mengelmoes’ en een optreden van de dansmarietjes van ‘De Vrolijke Drammers’ uit Loil.

Naast deze mooie optredens konden de bezoekers onder het genot van een hapje en drankje ook genieten van het feit dat zij elkaar na langere tijd weer kon ontmoeten, zien en spreken. De combinatie van ontmoeten en muziek en dans maakte veel emotie los. De zaal golfde en het publiek leefde mee in de warme sfeer van samenzijn en samen beleven. Aan het einde van de middag waren de reacties lovend en van menigeen kwam de vraag wanneer de volgende bijeenkomst zou zijn.
De organisatie van de dag van de ouderen wordt overgenomen door Welcom, dat er een andere invulling aan zal geven. De komende maanden wordt het programma ontwikkeld. In de week van 1 t/m 7 oktober worden er mooie activiteiten georganiseerd voor de Montferlandse ouderen. Daarover volgt te zijner tijd meer informatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal