Digitaal café. Foto: Allard Willemse
Digitaal café. Foto: Allard Willemse

Digitaal café over e-mail bij bibliotheken Montferland

Maatschappij

‘S-HEERENBERG/DIDAM - Contact houden met bekenden en bedrijven gaat gemakkelijk met digitale post; e-mail. In het Digitaal café van november vertelt een specialist van SeniorWeb meer over e-mail. Hij geeft handige tips over gebruik van e-mail. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een overzichtelijke inbox? Hoe maak je gebruik van je adresboek? Wat is het verschil tussen spam en phishing? En wat doe je met ongewenste mail?

Het digitaal café is van 11.15 – 12.45 uur op zaterdag 11 november in Bibliotheek ‘s-Heerenberg én op zaterdag 25 november in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Via de bibliotheek kan iedereen gratis online SeniorWeb cursussen volgen over bijvoorbeeld WhatsApp, werken met Excel of Word en foto’s beheren en bewerken. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij deze online cursussen.

Meer informatie: in de bibliotheek, telefonisch via 0316-221184 of op deze website.  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal