Martijn Crins. Foto: PR

Martijn Crins. Foto: PR

Cabaretier Martijn Crins naar Barghse Huus

Maatschappij

‘s-HEERENBERG - Theater Barghse Huus in ‘s-Heerenberg ontvangt op zaterdag 18 november Martijn Crins met zijn voorstelling Mesthoop. Hij won de Jury- en Publieksprijs op het Cameretten Festival en ging weer weg. De tijd was niet rijp. Via theater, film, televisie, muziek en natuurlijk de nodige kroegen, voetbalkantines, natuurgebieden, hoogvlaktes, thuissituaties en gemoedstoestanden, is hij weer terug.

In Mesthoop smijt Crins zich met plezier in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van onbeholpen vaderschap tot Alfons de Moppenman, van de Trojaanse Oorlog op de mavo tot aan een ode aan de anus. Alles komt voorbij. Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?
De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets kosten 16,50 euro inclusief een drankje en zijn verkrijgbaar op de website of aan de kassa.


www.barghsehuus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal