Dag van de Achterhoekse Popmuziek 2021. Beeld PR
Dag van de Achterhoekse Popmuziek 2021. Beeld PR

Inschrijvingen Dag van de Achterhoekse Popmuziek geopend

Muziek

Achtste editie DAP op zaterdag 13 november

ACHTERHOEK - De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over meer dan dertig locaties met honderden deelnemers. 

Op zaterdag 13 november 2021 vindt alweer de achtste editie van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek plaats en voor de programmering is de organisatie op zoek naar artiesten met Achterhoekse roots. Dit kan met een soloproject, een duo, als DJ of met een volledige band. Na de inschrijving ga je opzoek naar een locatie of kun je aan een locatie in de Achterhoek gekoppeld worden. De organisatie nodigt ook beeldend kunstenaars uit om mee te doen die zich laten inspireren door de Achterhoekse Popmuziek. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van een (foto)expositie over Achterhoekse muzikanten. De organisatie staat open voor creativiteit die te koppelen is aan de Achterhoekse Popmuziek. De traditionele aftrap van de DAP21 is op vrijdagavond 12 november in de popzaal van de DRU Industriepark in Ulft. Line-up daarvan volgt binnenkort. De DAP volgt de dan geldende coronamaatregelen van de overheid i.v.m. toegang tot de locaties. 

Geïnteresseerd om als artiest mee te doen? Vul dan het inschrijfformulier in op de website in. Uiteraard zijn er ook locaties in de Achterhoek nodig die worden gekoppeld aan artiesten. Geïnteresseerden locaties kunnen zich eveneens aanmelden via de website.


dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal