201219, Maastricht: kerstconcert Andre Rieu in het MECC. Foto: Marcel van Hoorn
201219, Maastricht: kerstconcert Andre Rieu in het MECC. Foto: Marcel van Hoorn Marcel van Hoorn

Muziekevenement Christmas met André Rieu in Barghse Huus

Muziek

‘S-HEERENBERG - Proef de kerstsfeer terwijl u naar hartenlust meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, een unieke uitvoering van Walking in the Air en nog veel meer. 

Verwonder u over de magnifieke pracht en praal, zoals de 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers.
Christmas with André staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. André zelf zegt: “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn filmpubliek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst.”

Backstage
Naast klassieke kerstliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage en zal presentator André van Duin met André Rieu praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland.
Christmas with André is te zien op 11, 16 en 20 december om 13.30 uur en zondag 19 december om 10.30 uur. Kaarten zijn voor 12,50 euro inclusief een pauzedrankje te bestellen via de website.


www.barghsehuus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal