Afbeelding

Zangduo Rubiamorena in Natuurtheater

Muziek

ZEDDAM - Met het Nederlandse zangduo Rubiamorena wordt dat in het Natuurtheater van Zeddam op vrijdag 27 mei vanaf 19.30 een feestje! Dit feestje zou aanvankelijk 20 mei plaatsvinden maar is door weersomstandigheden naar 27 mei verplaatst.

Rubiamorena besteed veel aandacht aan haar decor, originele benadering en bijzondere arrangementen van bestaande songs. De vertellende verhaallijn zorgt voor een mooie verbinding tussen de nummers en zorgt voor een programma dat je ervaart als een totale avond uit!

Ontmoet op deze muzikale rendez-vous twee muzikale reizigers die de ruggengraat vormen. Laat je verrassen op deze reis door de passie waarmee de gitarist en zangeres prachtige en uiteenlopende nummers van diverse iconen uit de muziek vertolken die hen hebben geïnspireerd op hun muzikale weg.” Ze spelen fantastische liveshows en inspireren mensen met originele popmuziek.

Verschillende uitgebrachte singles belanden op nationale radio en worden o.a. gedraaid door Frits Spits. De stem van Sunny wordt wel eens beschreven als een mix tussen  Vaya Con Dios en Amy Winehouse.

Genre

De muziek laat zich het beste typeren als lichte dansbare popmuziek met Latin invloeden. De stem van Sunniva is van een plezierige helderheid, Rubiamora brengt een intieme en dynamische productie, uitgevoerd door Christian (flamenco) gitarist en  Sunniva zangeres/verteller, backing vocaliste, contrabassist en percussionist.

Rubiamorena 

Een volledig akoestische band met een zuidelijke flair. Een fijne mix van Hot Club de France, Latin en mainstream Pop’. De solide basis van deze akoestische band bestaat uit Chris ( spaans gitaar ) en Sunniva Jager (zang) . Deze gitarist en zangeres ontmoetten elkaar door een bruiloft op 11-11-2011, waar ze samen hun eerste nummers speelden. Zij komt uit de Jazz, Soul en Pop-hoek, en zijn basis ligt in de èchte oude rock en blues maar raakte later betoverd en geïnspireerd door de verschillende virtuoze flamenco stijlen. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, begonnen ze hun muzikale carrière samen op te bouwen, verloofden zich, trouwden en reisden door heel Europa (ook met hun twee kinderen) om te spelen. Al 5 jaar op rij touren ze in de zomer door Mallorca, waar ze afgelopen zomer hun eerste muziekvideo van het Engels - Franse nummer “Jour d’Amour” opnamen. 

Kaartverkoop 

De entree is 10 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via https://www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk. 

Binnenkort ook in het Natuurtheater Zeddam  

12 juni 15.00 uur - Goed Volk - streektaalband 

8 juli 20.00 uur - Creepin’in - country, folk & blues 

21 augustus 15.00 uur - Belinda Kinnaer en Henry Welling 

11 september 15.00 uur - Irene van der Aart - cabaret

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal