Back to Blondie. Foto: PR
Back to Blondie. Foto: PR PR

Hemelslief in het centrum van Didam op Hemelvaartsdag

Muziek

DIDAM - Gelukkig kan en mag het weer; Hemelslief in het centrum van Didam op het vernieuwde evenemententerrein, die weer sfeer- en liefdevol ingericht zal gaan worden.

Om 12.30 uur start de dag met de VesterWalder Muzikanten. Liefhebbers van Böhmische en Moravische volksmuziek dansen nu waarschijnlijk al een Polka op de tafels.Opgericht in 1986 bestaat deze vrolijke vriendengroep vol blazers uit maar liefst 16 muzikanten en een zangduo.
Daarna speelt de HEAVEN REUNION BAND….Classic blues/rock and more! Een 5-koppige gelegenheidsformatie uit Doetinchem en omstreken. Het repertoire bestaat uit, meestal bekende, blues/rocksongs maar ook ballads van onder meer Eric Clapton, Stones en Neil Young.
De liefde voor Blondie is wat de muzikanten van Back To Blondie verbindt. Deze Nederlandse Blondie Tribute brengt een ode aan de nog steeds optredende band, maar spelen bijvoorbeeld ook covers van Doe Maar.
Als slotstuk van de liveoptredens zal KalibeR! optreden.
En natuurlijk mogen onze lokale DJ’s Hielke en DJames niet ontbreken, zij zorgen al jaren vanaf 20.00 uur het slotstuk van de avond en zullen weer een grandioos optreden verzorgen.
De dag is in het evenemententerrein in het centrum van Didam, toegang is gratis op Hemelvaartsdag 26 mei vanaf 12.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal